Bootstrapping - system freezes

Report and discuss bugs of SmartPLS 2. To report bugs of the new SmartPLS 3 software, create a ticket in our helpdesk.
Post Reply
Theo2711
PLS Junior User
Posts: 4
Joined: Sat Sep 01, 2018 8:30 am
Real name and title: Theo Limt

Bootstrapping - system freezes

Post by Theo2711 » Sat Sep 01, 2018 9:00 am

Whenever I try to do a bootstrapping with pairwise deletion for missing values the system freezes.When I do a bootstrapping with using the mean for missing values it works perfectly.
Has anyone experienced the same issues? If yes, any suggestions how to fix the problem?

I'm very grateful for your support.
Cheers

jmbecker
SmartPLS Developer
Posts: 842
Joined: Tue Mar 28, 2006 11:09 am
Real name and title: Dr. Jan-Michael Becker

Re: Bootstrapping - system freezes

Post by jmbecker » Tue Sep 04, 2018 8:13 pm

Please send your model and data to the support. They can help. http://support.smartpls.com/

Generally, you should make sure to use the latest version (version 3.2.7). You should also state which algorithm you use (PLS or PLSc) and which bootstrap settings you use (basic or complete), etc.
Dr. Jan-Michael Becker, University of Cologne, SmartPLS Developer
Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Ja ... v=hdr_xprf
GoogleScholar: http://scholar.google.de/citations?user ... AAAJ&hl=de

Theo2711
PLS Junior User
Posts: 4
Joined: Sat Sep 01, 2018 8:30 am
Real name and title: Theo Limt

Re: Bootstrapping - system freezes

Post by Theo2711 » Tue Sep 04, 2018 8:41 pm

Thank you for your supply and the suggestion!

Post Reply