HTML Report error

Frequently Asked Questions about the SmartPLS software. Please refer to this section first, if you have problems with the software.
Post Reply
DrNeurocooper
PLS Junior User
Posts: 9
Joined: Sat Aug 11, 2012 7:55 pm
Real name and title:

HTML Report error

Post by DrNeurocooper » Fri Jun 21, 2013 4:04 pm

Hi all,
after running the PLS Algorithm I would like to choose the HTML report / HTML (Print) report. Unfortunately I get an error message:

"Für diesen Vorgang ist keine Anwendung der angegebenen Datei zugeordnet. Erstellen Sie eine Zuordnung, indem Sie in der Systemsteuerung auf Ordneroptionen klicken",

which is translated like

"For this procedure no application of the file is assigned. Create an assignment in the system control under Folder Options".

Can you advise me what I am supposed to do to fix it?
Thanks in advance

User avatar
Hengkov
PLS Super-Expert
Posts: 1619
Joined: Sun Apr 24, 2011 10:13 am
Real name and title: Hengky Latan
Location: AMQ, Indonesia
Contact:

Post by Hengkov » Fri Jun 21, 2013 4:23 pm

Hi,

For open HTML report, you must connect with internet.

Regards,

DrNeurocooper
PLS Junior User
Posts: 9
Joined: Sat Aug 11, 2012 7:55 pm
Real name and title:

Post by DrNeurocooper » Fri Jun 21, 2013 5:31 pm

Hi and thanks,

I am connected to the internet... :(

User avatar
Hengkov
PLS Super-Expert
Posts: 1619
Joined: Sun Apr 24, 2011 10:13 am
Real name and title: Hengky Latan
Location: AMQ, Indonesia
Contact:

Post by Hengkov » Fri Jun 21, 2013 11:03 pm

May be your browser and internet is problem. You can open used default report.

Regards,

DrNeurocooper
PLS Junior User
Posts: 9
Joined: Sat Aug 11, 2012 7:55 pm
Real name and title:

Post by DrNeurocooper » Mon Jul 01, 2013 6:28 pm

Hi, I found how to solve my "problem":

I had to set in the Options in my browser "use this browser per default".

Thanks for the answers.

hussein
PLS Junior User
Posts: 3
Joined: Mon Jan 25, 2016 11:13 am
Real name and title: Mr. Hussein Issa

Re: HTML Report error

Post by hussein » Mon Jan 25, 2016 11:37 am

Can someone help me understand why i can't copy and paste a bootstrapping report?
Chrome takes a long time and then stops responding

Thanks,

Hussein

User avatar
Hengkov
PLS Super-Expert
Posts: 1619
Joined: Sun Apr 24, 2011 10:13 am
Real name and title: Hengky Latan
Location: AMQ, Indonesia
Contact:

Re: HTML Report error

Post by Hengkov » Sat Jan 30, 2016 1:34 am


Post Reply